ZoZie

herinneringen moet je maken

Ontdekken

Jawel, als wereldreizigers houden wij ook altijd een blog bij van de reis die we in de planning hebben. De reiskriebels hebben wij eigenlijk altijd wel gehad. Samen hebben we al veel gezien, maar er is zoveel meer.

Als kind zijn we altijd al door onze ouders meegesleept naar de camping. De sleurhut, vouwwagen of tent waren onze accommodatie. Wat een lol hebben we daar gehad. Als we er op terugkijken is dit toch wel het mooiste wat je als kind mag meemaken, samen met je ouders op reis en ravotten met alle andere kinderen op de camping. Vrienden maken was een makkie en je ouders zagen je de hele dag niet weer.

Na deze periode met onze vrienden op stap naar hotels en appartementen in de zonnige oorden en vakantiehuisjes en boerderijen op het platteland. En nu.....nu heerlijk met z'n tweetjes verre reizen maar ook dicht bij huis genieten van de tijd die we samen doorbrengen op zoek naar cultuur en natuur. Hoe anders dan fikkie stoken met je vrienden op de camping.

Reizen, wij houden ervan. Nieuwe mensen en culturen leren kennen en genieten van de natuur. Even alles achterlaten en je laten verbazen door dat wat komen gaat. Wij zoeken vaak kleinschalige accomodaties zoals een bead & breakfast of een klein familiepension, een tipi of een traperstent of en blokhut in de sneeuw.

Enkele reisverslagen

* Handelsreis naar China
* Genieten in de Caribbean
* Op ontdekkingstocht in Silicon Valley